Loading...
Welcome to Anarcho-Punk.net community ! Please register or login to participate in the forums.   Ⓐ//Ⓔ

anyone having trouble logging in?

Discussion in 'General Discussion' started by GFSM, Feb 15, 2010.

  1. GFSM

    GFSMExperienced Member Experienced member


    92

    0

    1

    Oct 25, 2009
     
    after 3 attempts i could finally log in. some days i can't at all. anyone else getting this problem?
     

  2. Anxiety69

    Anxiety69Experienced Member Uploader Experienced member Forum Member


    2,341

    6

    156

    Oct 18, 2009
    Male, 43 years old
    Long Beach CA United States
    not having trouble logging in, (as i selected to always be logged in through firefox) but the site seems to be slower then a snail on a hot sidewalk.
     
  3. Anom

    AnomExperienced Member Experienced member Forum Member


    698

    0

    0

    Dec 21, 2009
     
    Yup, and after only trying twice to log in, i can now comment on this^^
     
  4. disfuck

    disfuckExperienced Member Experienced member Forum Member


    366

    0

    0

    Sep 11, 2009
     

    same here it seems to be fine for me when i go on
     
  5. ungovernable

    ungovernableAutonome Staff Member Uploader Admin Team Experienced member


    4,337

    63

    24

    Aug 21, 2009
    Male, 34 years old
    Canada United States
    fine with me...

    i often have to re-connect, but it is because i always get disconnected from internet and my IP address change each time
     
  6. drun-KEE-n

    drun-KEE-nMember Forum Member


    23

    0

    1

    Feb 5, 2010
     
    Yes me too - but its less a loggin problem as a loading prob. i smt.have to wait looooong till the site starts

    then disconnect - reconnect and the party rolls usually
     
  7. Rathryn

    RathrynExperienced Member Experienced member Forum Member


    853

    0

    0

    Oct 21, 2009
     
    No problem aside from the fact the site is slow as a tortoise with arthritis from time to time.
     
  8. punkmar77

    punkmar77Experienced Member Staff Member Uploader Admin Team Experienced member


    5,720

    171

    716

    Nov 13, 2009
     United States
    There's a couple of glitches,

    1. the site is ultra slow lately
    2. the chat box freaks out when you post to it...suddenly the whole page expands to several times it's normal size
    3. When posting new topics it has posted multiple times if you click submit more than once, I know you guys noticed this since the extra postings were deleted...

    not bitching just letting you guys know so you can maybe address these problems

    SALUD! :beer:
     
  9. ASA

    ASAExperienced Member Experienced member Forum Member


    888

    0

    0

    Nov 2, 2009
     
    ungonvenarble says, be a mod be a mod be a mod haha
     
  10. GFSM

    GFSMExperienced Member Experienced member


    92

    0

    1

    Oct 25, 2009
     
    i could do it in one go today. what usually happens is i log in with password, it takes me to the "you have successfully logged in" page, and then when the index comes up i'm logged out with that punk guy in the corner telling me to join. i wish he'd realize i have. and sometimes after 3 attempts i wanna punch him for not understanding i have!!!

    oh well, dunno, maybe my comp has a bug.
     
  11. Anom

    AnomExperienced Member Experienced member Forum Member


    698

    0

    0

    Dec 21, 2009
     
    Haha that punk can be kinda slow sometimes! Don't think it's your computer, since i've tried logging in from four different computers and had the same problem at all of them. But this time, i too got in at the first attempt. Maybe he's starting to catch on?^^
     
Loading...